Trans Escapa, nou patrocinador de la Unió Esportiva Olot!

Trans Escapa i la Unió Esportiva Olot han tancat un acord de patrocini per a la temporada 2024-25. El primer equip del club lluirà la imatge de l’empresa olotina de transports i logística a la màniga esquerra de l’equipació oficial. Un vincle amb una empresa centenària i de proximitat amb la qual compartim valors i compromisos. Aquest dissabte, en el partit contra l’Andratx, la marca ja serà visible a la samarreta dels jugadors. Un plaer compartir amb vosaltres aquest viatge de llarga distància!

Enric Vila, directiu de promoció econòmica de la UE Olot

“Moltes gràcies per acompanyar-nos en aquest projecte de futbol social i sostenible”

“Trans Escapa és una empresa de proximitat, de fet som veïns i avui ja formen part de la nostra família”

“Encaixa molt bé amb el projecte d’arrelar-nos al teixit empresarial de la ciutat. Es tracta d’una empresa familiar i centenària, això també ens agrada molt”

“És una empresa important de distribució, logística i emmagatzematge de productes que ofereix experiència i un servei de qualitat a nivell nacional i europeu”

“Representa un gran honor que us sumeu a la causa de l’Olot, compartim valors d’esperit de lluita, de superació i de treball en l’equip”

“Serà un plaer lluir el vostre logo i anar-lo passejant pels camps de Catalunya, Balears i Comunitat Valenciana”

Adrià Escapa, directiu d’operacions de Trans Escapa

“Per a nosaltres és un orgull acompanyar a la Unió Esportiva Olot en aquest camí. Molt contents de poder formar part d’aquest club”

“Ens ha agradat molt conèixer la trajectòria, les activitats i tot el projecte social del club, que potser és la part més desconeguda per a nosaltres”

“Venim a sumar, a compartir valors en aquesta història i ajudar-vos a tirar endavant per sumar més victòries”