Frustrant (RCD Espanyol B 1-0 UE OLOT)

Tercera derrota consecutiva de la Unió Esportiva Olot, que competeix bé i disposa de grans ocasions, però altre cop torna sense puntuar de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Un gol de Víctor Mingo just començar la represa ha decantat la balança a favor del conjunt local. Els de Pedro Dólera han acabat amb nou homes per la rigorosa expulsió de Chema Moreno i la lesió al genoll de David López. Propera jornada, dissabte a casa contra l’Andratx. 

Un deja vú. L’Olot està de pega i no troba la manera d’adaptar-se a la Segona RFEF. L’inici dels olotins ha estat realment bo amb ocasions per a Terma, a centrada de Forés, i Barnils, amb una gran canonada que ha desviat el porter Tristán i en la qual Ayala tampoc ha pogut endreçar el refús. Ha despertat el filial amb opcions per a Almansa i Catalá, a boca de canó davant de Ballesté en una falta lateral. Abans del descans, Yaya Sidibé ha buscat sorprendre el porter amb un tir molt potent des de la banda dreta. Un primer temps força equilibrat amb bons moments dels dos equips que convidava a l’optimisme per a la represa.

Però tot s’ha esfumat just començar; pilota filtrada a l’esquena dels migcampistes, passada interior entre centrals i definició amb picadeta de Víctor Mingo davant de la sortida de Pol Ballesté (46′). Un cop psicològic que calia entomar i reaccionar el més aviat possible. I ho ha fet l’Olot amb tres clares oportunitats en tres minuts consecutius; primer Salvans dins la petita que li treu Tristán, després Yaya amb una gardela molt ajustada i finalment Barnils amb una rematada amb la testa. Dólera encara hi ha posat més llenya al foc amb Joaco, Gonpi i Chema Moreno, que acabaria expulsat en veure dues targetes grogues després de protestar una agressió d’un defensa local dins l’àrea. També ha entrat David López, que s’ha hagut de retirar per una lesió al genoll. Per tant, la UEO ha acabat amb nou homes i no ha tingut forces per igualar el matx davant d’un Espanyol B que s’ha dedicat a perdre temps i gestionar l’avantatge amb ofici tot i la seva joventut.

Són tres partits, són tres derrotes. No és el que volíem, però tampoc el que mereixem. Queda moltíssima lliga i aquí som tossuts de mena. Toca capgirar la truita i què millor que fer-ho a casa, dissabte vinent en horari excepcional (19h) contra l’Andratx. Acompanyeu-nos a l’Estadi! Us necessitem més que mai!

FITXA TÈCNICA

RCD Espanyol B: Tristán, José Ángel López (Marc Jurado, 60′), Català, Àngel Gómez, Justin Smith, Bauza, Omar Sadik (Salazar, 45′), Carvalho (Rivares, 70′), Víctor Mingo (Ferran Gómez, 86′), Àlex Almansa (Hugo, 60′) i Roger Hinojo.

UE OLOT: Ballesté, Barnils, Juvi (Chema Moreno, 66′), Uri Ayala, Salvans (Joaco, 70′), Marc Mas, Terma (Torras, 59′), Pedro (c) (David López, 70′), De Marco, Arnau Forés (Gonpi, 70′) i Sidibé.

Gols: 1-0, Víctor Mingo (46′).

Àrbitre: Rafael Cenis Martínez. Ha amonestat amb TG a Sadik, Justin, José Ángel López, Almansa i Víctor Mingo (RCDE) i a Salvans (UEO). Ha amonestat amb doble TG a Chema Moreno, que ha estat expulsat. 

Incidències: partit corresponent a la tercera jornada del campionat de lliga del grup tercer de Segona Federació amb la presència d’uns 500 espectadors a la Ciutat Esportiva Dani Jarque de Sant Adrià del Besós.