Diada en família a la nova llar del filial (CF Sant Jaume 2-3 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot ha disputat aquest dimecres 11 de setembre un amistós contra el seu filial, el CF Sant Jaume-Olot B, en motiu de la inauguració oficial del camp de gespa artificial de Sant Jaume de Llierca. Partit molt entretingut amb arrencada forta dels de Jordi Freixa i un Comamala ben inspirat amb un doblet. Els de Pedro Dólera han capgirat la truita a la represa amb les dianes de Martí Puigbert i David López per acabar imposant la seva superior categoria. Una tarda ben especial davant d’un Sant Jaume que ha mostrat bones maneres i al qual desitgem tota la sort del món en la lliga de Segona Catalana. Proper repte, diumenge a les 19h a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra l’Espanyol B, tercera jornada de lliga! 

FITXA TÈCNICA

CF Sant Jaume-Olot B: Luengo, Nil Plana, Marc Pagès, Brais, Ebrima, Marcillo, Lluc Coll, Mamudu, Mams, Blázquez i Comamala. També han jugat Fàbrega, Coderch, Miquel, Edgar, Marc Roura i Bramon. 

UE OLOT: Jan Danés, Ayala, Salvans, Terma, Yaya Sidibé, Joaco, Chema Moreno, Torras, Manzano, Robert Costa i Farrés. També han jugat Ballesté, Barnils, Juvi, David López, Marc Mas, Pedro, Forés, Gonpi, Puigbert i Cortés. 

Gols: 1-0, Comamala (11′), 1-1, Terma (19′), 2-1, Comamala (24′), 2-2, Puigbert (56′), 2-3, David López (63′). 

Incidències: partit amistós amb la presència d’uns 300 espectadors al Municipal de Sant Jaume de Llierca.