Gerra d’aigua freda (UE OLOT 0-1 Torrent CF)

Partit molt igualat i competit que es decideix per una jugada a pilota aturada amb rematada de Roan al fons de la xarxa local. Segona derrota de la temporada de la Unió Esportiva Olot, que ha dominat en moltes fases però li ha costat crear oportunitats clares de gols. Tarda de Festes del Tura amb quasi 800 espectadors a l’Estadi Municipal que han gaudit en la prèvia amb la presentació de la nova mascota i el reconeixement al TEA Garrotxa. També hi ha hagut temps per als debuts dels extrems Joaco i Gonpi en partit oficial. 

La lliga dels detalls. Una altra vegada, com a Paterna, l’Olot ha pagat una factura massa alta i surt castigat en una acció aïllada a pilota aturada. Primera meitat força igualada amb opcions a les dues bandes; Acevedo ho ha provat pel bàndol valencià i Marc Mas, Forés i Juvi, amb una gran canonada, també han disposat de les seves arribades. Costava prodigar-se, però, enmig de la tupida defensa dels de Vicente Mir, que han imposat un joc més físic i administrant el temps al seu favor.

L’Olot ha mogut fitxa a la represa amb l’entrada de Chema Moreno, que ha donat un perfil més de referència a l’atac. L’ocasió, però, ha estat de Lois, ben solventada per Pol Ballesté. També ha aparegut David López a la zona ampla en substitució de Torras i buscant més fluïdesa en el joc. Poc després ha arribat el gol dels visitants, falta lateral des de banda esquerra aprofitada per un Roan que guanya la posició a Chema i remata a plaer davant l’estirada de Ballesté (69′). Quedaven vint minuts i calia cremar les naus. Dólera ha obert el camp amb els debuts de Joaco i Gonpi. Més profunditat davant la teranyina encara més abundant del Torrent, conscients que aquests tres punts a la Garrotxa eren or pur. En temps afegit, la més clara per a Marc Mas, que executa des de la frontal, rebutja Pablo i li queda morta a Chema, que torna a topar amb el porter valencià.

I s’ha acabat, diumenge amarg de Festes del Tura en el qual no hem pogut regalar una alegria a l’afició, que ens ha acompanyat en el debut a casa amb més de 700 espectadors. Toca fer autocrítica, polir els famosos detalls i començar a sumar. La propera missió serà diumenge a les 7 de la tarda a la Dani Jarque davant l’Espanyol B. Abans, per la Diada, l’Olot jugarà un amistós contra el seu filial, el CF Sant Jaume-Olot B. Seguim endavant, això és molt llarg!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Ballesté, Barnils, Juvi (Joaco, 79′), Ayala, Salvans (Gonpi, 79′), Marc Mas, Pedro (c), De Marco (Chema Moreno, 54′), Forés, Yaya Sidibé i Torras (David López, 67′).

Torrent CF: Pablo G, Ivi Martínez, Kaiser (Peleteiro, 79′), Roan, Quim Araujo, Manel Busquets (Jacobo, 85′), Uri (Mateu, 79′), L. Navarro (Guille, 67′), Juan Antonio (Castaño, 85′), A.Lois i Acevedo.

Gols: 0-1, Roan (69′).

Àrbitre: Miquel Pujol Salar. Ha amonestat amb TG a Torras, Yaya i Forés (UEO) i a Manel Busquets, Lois, Acevedo i Guille (Torrent)

Incidències: partit corresponent a la segona jornada del campionat de lliga del grup tercer de Segona Federació amb la presència de 744 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. Abans de començar s’ha fet entrega al TEA Garrotxa del superàvit del Campus d’Estiu de la Fundació UE Olot (1000€) i també de la recaptació del Torneig benèfic TEA (5255€).