Joaco Peñalver (Reus FCR), nou jugador de la UE Olot

Joaquín Peñalver, conegut com a Joaco, es converteix en nou jugador de la Unió Esportiva Olot. L’extrem barceloní de 19 anys fa el salt a Segona RFEF després de destacar amb la Montañesa i firmar pel Reus FCR. Un futbolista de qualitat, sacrifici i bona definició que ampliarà els recursos ofensius del conjunt de Pedro Dólera. És la onzena incorporació i tanca definitivament la plantilla 24-25. 

Joaquín Peñalver Fraile (23-12-2004, Barcelona) es va formar entre el Natació Terrassa i la Fundació Terrassa i en la seva etapa com a juvenil va passar pel CE Sabadell i CF Badalona, aquest últim a Divisió d’Honor. La temporada passada va fer el salt a Tercera RFEF amb el CF Montañesa, amb el qual va marcar 3 gols en 27 partits, 19 com a titular. Un bon rendiment que va cridar l’atenció del Reus FC Reddis, que el va incorporar aquest mateix estiu. També va ser convocat amb la selecció catalana amateur a les ordres de Robert Vila.

Es tracta d’un jugador ofensiu i de qualitat, que sol tenir molta presència a l’àrea. És dretà i pot jugar a les dues bandes, també de mitjapunta o fins i tot de punta. Futbolista jove que té gol i defineix bé, que té molt marge de creixement i al qual donem l’oportunitat de demostrar totes les seves capacitats. Benvingut al club, Joaco!

Declaracions de Joaco Peñalver

“És una oportunitat que m’ha donat l’Olot i he d’aprofitar-la. Estic molt agraït al club”

“Sóc un jugador potent amb bon 1×1, arribada i sacrifici. Puc jugar d’extrem o mitjapunta, m’adapto al que digui el míster”

“He jugat a Tercera RFEF però ara tinc ganes de provar la Segona RFEF, que és una categoria xula”