Els millors hereus (UE OLOT 1-0 FCB Juvenil / UE OLOT 0-0 FC Vilafranca)

La Unió Esportiva Olot s’emporta el Trofeu Hereus de Gamper de Vilafranca del Penedès després de superar per la mínima al juvenil del FC Barcelona i empatar davant del conjunt local, el FC Vilafranca. Marc Mas, a centrada de Yaya Sidibé, ha anotat l’únic gol dels olotins davant del conjunt blaugrana. Els de Pedro Dólera han estrenat la nova segona equipació, de color negre i groc, i han comptat amb les primers minuts de l’extrem Óscar Gonpi. Porteria a zero, bones sensacions i minuts pels més joves abans d’una setmana atapeïda; dimarts i dijous al Torneig de l’Estany i diumenge a Palamós, 

FITXA TÈCNICA

UE OLOT vs FCB Juvenil: Jan Danés, Barnils, Juvi, Salvans, Marc Mas (c), Gerard, Forés, Yaya, Uri González, Torras i Puigbert. 

Gols: 1-0, Marc Mas (19′).

UE OLOT vs FC Vilafranca: Jan Danés, Juvi, Ayala (c), Salvans, David López, Terma, Gerard, Yaya, Chema Moreno, Torras i Puigbert. També han jugat Maynau, Gonpi, Comamala, Cortés i Forés. 

Àrbitre: Heaven Nuñez Ruiz.

Incidències: triangular corresponent al Trofeu Hereus de Joan Gamper disputat al Municipal de Vilafranca del Penedès amb la presència d’uns 300 espectadors. 

Fotos: Jordi Juvanteny