La crònica social del Barça-Olot!

Una tarda especial a la CE Joan Gamper marcada per diversos actes socials i solidaris que demostren que la Unió Esportiva Olot és un club diferent i que segueix en la seva defensa que un altre futbol és possible.

Realitat Millorada

L’onze titular de Pedro Dólera va sortir al camp 7 de la CE Joan Gamper amb les ulleres del projecte “Realitat Millorada” de la Fundació Albert Bosch que lluita per combatre el càncer infantil. Aquesta és una iniciativa que l’Olot també ha liderat en altres aparadors importants com la final de la Copa Catalunya contra l’Andorra o l’amistós davant del Girona FC

Braçalet LGTBI

Com ja ve sent habitual durant les últimes temporades, els integrants de la plantilla de l’Olot van tornar a lluir amb orgull el braçal LGTBI en la seva equipació de joc. Una mostra de tolerància, respecte i llibertat per a una societat que encara pateix discriminació en aquest sentit.

Sorteig Torneig TEA

En la seva estrena com a tècnic del Barça, l’alemany Hansi Flick es va afegir a la causa solidària i va signar la nova samarreta del FC Barcelona per sortejar en la segona edició del Torneig TEA entre la UE Olot i la UE Figueres. Es celebrarà el proper dimecres 28 d’agost a l’Estadi Municipal amb la participació de les diverses seccions dels dos clubs. Aquest cop, tota la recaptació anirà destinada a TEA Garrotxa, entitat de la comarca amb qui tenim conveni de col·laboració.