Football Club
Real Soccer
Welcome To
Results
Fixtures
UE OLOT3-0CF Montañesa
12 maig 2024Estadi Municipal View Match Report

League Table

Team WD LPTS
View Full Table

Recent News

Joaco Peñalver (Reus FCR), nou jugador de la UE Olot

Joaquín Peñalver, conegut com a Joaco, es converteix en nou jugador de la Unió Esportiva Olot. L'extrem barceloní de 19 anys fa el salt a Segona RFEF després de destacar amb la Montañesa i firmar pel Reus FCR. Un futbolista de qualitat, sacrifici i bona definició que ampliarà els recursos ofensius del conjunt de Pedro Dólera. És la onzena incorporació i tanca definitivament la plantilla 24-25. 

PRÈVIA J1: Paterna alça el teló

La Unió Esportiva Olot torna a Segona Federació amb un desplaçament molt complicat en l'estrena. Serà aquest diumenge (19h) al camp del Valencia Mestalla, filial amb molts jugadors en dinàmica del primer equip. Dólera, que té alguns dubtes en la parcel·la defensiva, vol un equip intens i atrevit per sortir amb quelcom positiu de l'Antonio Puchades de Paterna. L'expedició surt amb autocar aquest dissabte i farà nit a la capital valenciana abans del debut en un escenari on els precedents són favorables. 

Descarrega’t la nova APP de la UE Olot!

Comença oficialment una nova temporada i des de la Unió Esportiva Olot posem en marxa la nova APP del club, disponible per dispositius Android i iOS. Estigues al dia de l'actualitat del club i consulta l'agenda de partits, resultats i classificacions. A més, pots vincular-hi el teu carnet de soci, comprar a la botiga on-line o adquirir entrades per als propers partits. Baixa-te-la ara mateix i segueix l'Olot de ben a prop!

Top Scorers

Featured Video

Highlight From Last Match

Fixtures & Results