Bitllet als penals (CF Singuerlín 1-1 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot accedeix a la cinquena ronda de la Copa Catalunya després de superar al CF Singuerlín de Primera Catalana a la tanda de penals. Partit molt competit i disputat sota una intensa pluja a Can Zam en el qual Yaya Sidibé ha avançat els olotins amb un golàs amb cama esquerra al primer quart d’hora. Ja en el tram final i empès per la seva afició, el conjunt colomenc ha igualat el matx amb una genialitat de falta directa de Carri. El porter Jan Danés ha estat protagonista des dels onze metres aturant dos llançaments de penals i donant la classificació als de Pedro Dólera. Aquest diumenge, tornem a la lliga amb la visita del Lleida CF a l’Estadi Municipal!

FITXA TÈCNICA

CF Singuerlín: Rony, Pau,  Javi, David, Kandeh, Aguilar, Jony, Aleix, Seku, Maca i Assane. També van jugar Cristian, Demba, Lucas, Buksa, Carri i Mondejar.

UE OLOT: Jan Danés, Juvi, Ayala, Marc Mas (c), Forés, Yaya Sidibé, Joaco, Chema Moreno, Gonpi, Torras i Robert Costa. També van jugar Pedro, Terma, Salvans, Barnils, De Marco i Manzano. 

Gols: 0-1, Yaya (16′), 1-1, Carri (83′)

Àrbitre: Sergio Cabezas Rubio. Va amonestar amb TG a Pau, Kandeh, Maca i Aleix (Singuerlín) i també a Forés, Gonpi, Salvans i Manzano (UEO)

Incidències: partit corresponent a la quarta eliminatòria de la Copa Catalunya Masculina disputat al Municipal Can Zam 2 de Santa Coloma de Gramenet amb la presència d’uns 200 espectadors.