PRÈVIA J3: A la tercera va a la vençuda

Després de dues derrotes per la mínima en les dues primeres jornades, la Unió Esportiva Olot té al davant una nova oportunitat per aconseguir la primera victòria. Serà aquest diumenge (19h, Espanyol Media) a la Dani Jarque davant del RCD Espanyol B, conjunt dirigit per Ignasi Senabre i que encara tampoc ha pogut estrenar el seu caseller de punts. Dólera té els dubtes d’Uri González i Gerard de Marco amb l’única absència de Joan Maynau per lesió. Precedents força repartits en territori perico amb dos grans triomfs dels olotins a Segona B. 

Tard o d’hora ha d’arribar. Tercera jornada de lliga amb el desig de començar a sumar per agafar confiança i creure que el bon treball que s’està fent pot donar resultats positius. El càstig en aquestes dues setmanes ha estat massa elevat i denota el nivell de complexitat de la categoria. Una pèrdua de pilota, un desajust en un marcatge o una falta de concentració pot desencadenar en un gol rival i decidir la balança en un matx igualat i de poques arribades. És moment de competir al màxim, de ser verticals i de tenir determinació en fase ofensiva per obrir l’aixeta golejadora. Perquè els gols són punts i els punts, mal que ens pesi, són els que donaran vida en aquesta selva anomenada Segona Federació.

El rival d’aquest diumenge és el RCD Espanyol B, filial del RCD Espanyol i fundat l’any 1994 fruït de l’absorció Cristinenc-Espanyol B. Ha competit la majoria de temporades a Segona Divisió B, més d’una vintena. Com sol ser habitual en els filials, moltes altes i baixes a la plantilla per afrontar un nou curs a la categoria. Com a porters han pujat Llorenç Serred i Álvaro Pacheco (Juvenil), Pol Tristán (Granada), amb els defenses Hugo Caroz (Badalona), José Ángel, Carlos Sánchez i Roger Hinojo (Juvenil), els migcampistes Justin Smith (Niza), Pol García i Ferran Gómez (Juvenil) i els davanters Tim Caroutas (Deportivo Fabril), Víctor Mingo (Illescas), Álex Almansa (Girona B), David Momoh i Jan Moreno (Juvenil). El conjunt blanc-i-blau, com la UEO, encara no ha pogut sumar cap punt i ha perdut els dos primers partits contra la UE Sant Andreu (1-2) i contra el CE Sabadell (2-0).

El partit, corresponent a la tercera jornada del campionat de lliga del grup tercer de Segona Federació, es disputarà aquest diumenge a les 19.00h a la Ciutat Esportiva Dani Jarque de Sant Adrià del Besós. Es podrà escoltar per Ràdio Olot i veure per Espanyol Media (LINK AQUÍ). En l’àmbit esportiu, Dólera té els dubtes d’Uri González i Gerard de Marco, mentre que Maynau continuarà de baixa unes setmanes. Som-hi Olot, és l’hora de la primera victòria!

BAIXES: Maynau (lesió)

La prèvia de Dólera

“Estem interioritzant la derrota del Torrent i intentant arreglar el que no hem fet bé per intentar sumar tres punts i tirar endavant”.

“L’Espanyol B és un filial, un equip molt exigent. A casa seva porten un ritme de partit molt alt amb jugadors que han fet tota la pretemporada amb el primer equip. De moment no els hi han sortit els resultats però han estat molt a prop de guanyar. Serà un rival molt perillós i amb molta qualitat”-

“Sempre és important sumar, això és una cursa de fons. Hem d’estar tranquils, estem més a prop de guanyar i tenim més experiència que fa dues jornades. Hem anat cometent errades individuals que ens permeten aprendre. Estem en aquesta etapa i millor que passi ara”

Precedents

Hem localitzat un total de 2 victòries, 4 empats i 2 derrotes a Sant Adrià del Besós. L’últim precedent és del curs 2022-23 amb derrota per 1-0. Gol de Camilo Becerra en el primer partit de lliga dels de Manix Mandiola. Més recordat és l’1-5 de la temporada 2019-20 amb gols de Xumetra (2), Masó i Kilian Grant (2). O pels més nostàlgics, el 2-3 de la 2014-15 amb remuntada èpica i gols de Carlos Martínez (2) i David López.