Tret de sortida al nou curs de la Fundació UE Olot

Aquest dimecres al vespre hem fet la presentació de la Fundació UE Olot per a la temporada 2024-25. Reunió informativa al Casal Marià davant d’unes 120 persones  amb la presència de pares, mares, jugadors, tècnics i coordinadors. També s’han estrenat les noves equipacions Luanvi per al planter i s’ha presentat la nova mascota del club, que aviat ja correrà per l’Estadi i la ciutat.

El president Joan Agustí ha desgranat els eixos del futbol social sostenible i els números del projecte amb total transparència. Per a la seva part, el directiu del futbol base, Manel Fernández, ha repassat els organigrames de les diverses seccions del club com futbol competitiu, futbol-7, futbol femení, futbol social i futbol inclusiu amb el Club Atletisme Garrotxa.

Per acabar la part informativa, la directiva de l’àrea social, Nuri Fité, ha explicat els nous protocols a seguir, entre ells el de protecció dels infants i joves menors d’edat i el de prevenció sobre assetjament sexual.

Tot seguit, la part més lúdica amb l’estrena de les noves equipacions de Luanvi, la nova marca esportiva del club. Cada secció amb els seus pertinents col·laboradors i també, a més de l’equipació de joc, el xandall, la motxilla i la roba de passeig.

I per acabar, el Casal Marià ha entrat en erupció amb l’arribada de la nova mascota del club. A qui, per cert, encara se li busca nom i ben aviat ja correrà per l’Estadi Municipal els dies de partit i també en diversos actes de la ciutat. Benvinguda!