Injust (Valencia Mestalla 1-0 UE OLOT)

Bona imatge i bones sensacions de la Unió Esportiva Olot en la primera jornada de lliga a Paterna que malauradament no es tradueixen en el resultat final. El Valencia Mestalla ha aprofitat un error en la sortida de pilota per marcar en els últims minuts del partit. Cap ben alt i res a retreure als nostres jugadors, que han controlat la situació i han disposat de les millors arribades. La nota positiva, el debut a Segona RFEF de Martí Puigbert. La negativa, la lesió al turmell d’Uri González. Diumenge vinent, toca aixecar-nos contra el Torrent.

Primera meitat de molta personalitat i valentia davant del filial valencianista, que disposa de diversos internacionals a les seves files i que ja han fet el salt al primer equip de Rubén Baraja. Cap oportunitat clara dels locals excepte un tir llunyà que Ballesté ha enviat a córner amb els punys. En canvi, més sensació de perill de l’Olot, capitalizada per les botes de Pau Salvans, que ha fet intervenir Abril amb una bona gardela. Gran actuació dels dos laterals, Gerard de Marco i Yaya Sidibé, aturant als talentosos extrems del Mestalla. L’única pega, la lesió al turmell d’Uri González, que ha estat susbtituït per Juvi,

Ha fet un pas endavant el Mestalla a la represa però tampoc s’ha plasmat amb molta claredat ofensiva. A l’altra banda, Uri Ayala ha estat a punt de connectar una centrada amb l’esquerra de Pedro del Campo. També l’ha tingut Marc Mas, amb una rematada alta després de la bona incursió de Yaya. L’Olot arribava bé al tram final de partit i amb moltes possibilitats de puntuar, fins que tot plegat se n’ha anat en orris. Pèrdua en la zona de creació, acció ràpida del filial per la seva banda dreta de l’atac, centrada al punt de penal i execució potent de Joselu. Calia revolucionar el partit i ho ha fet Dólera amb Chema Moreno i el juvenil Martí Puigbert, que s’ha estrenat a la categoria. També abans amb Albert Torras, que ha deixat detalls de qualitat. Però no hi ha hagut manera i marxem de Paterna amb cara de tonto.

Tornem a la Segona B amb la crueltat que envolta la categoria. Ens quedem amb tot el que va més enllà del marcador, sobretot amb el joc, l’actitud i l’esforç dels nostres futbolistes. Toca aixecar-nos i llepar-nos les ferides, i què millor que fer-ho en el debut a casa contra el Torrent CF. Diumenge vinent, a les 17h i en plenes Festes del Tura, volem celebrar la primera victòria. Comptem amb vosaltres!

FITXA TÈCNICA

Valencia Mestalla: Abril, Moreno, Serra, Córdoba, Javi Navarro (Joselu, 66′), Borja, Alemañ, Martín Tejón (Hamza, 66′), Rubo (c), Madrigal (Cerdà,, 57′) i Pablo López (Camus, 45′).

UE OLOT: Ballesté, Barnils, Ayala, Salvans, Marc Mas, Terma (Torras, 71′), Pedro (c) (Puigbert, 81′), De Marco, Forés (Chema Moreno, 81′), Yaya Sidibé i Uri González (Juvi, 39′). 

Gols: 1-0, Joselu (79′).

Àrbitre: Joaquin Béjar Caballero. Ha amonestat amb TG a Serradell i Diego (VCF) i a Pedro del Campo i Torras (UEO).

Incidències: partit corresponent a la primera jornada del campionat de lliga del grup tercer de Segona Federació amb la presència d’uns 600 espectadors a l’Estadi Antonio Puchades de Paterna.