Aquest dimecres (17h), Torneig benèfic TEA entre Olot i Figueres a l’Estadi Municipal

Aquest dimecres 28 d’agost es celebra la segona edició del Torneig TEA, cita benèfica entre diverses seccions de la Unió Esportiva Olot i la Unió Esportiva Figueres. Tindrà lloc a partir de les 17h a l’Estadi Municipal d’Olot amb partits del Juvenil A, Club Atletisme Garrotxa, Sènior Femení i Sènior Masculí. Tots els beneficis aniran destinats a TEA Garrotxa, entitat amb qui tenim conveni de col·laboració des de fa uns quants anys. El preu únic és de 10€ (menors de 10 anys: Gratuït) i les entrades ja es poden comprar al nostre web, Botiga Integra-UEO i Legends Sports Bar. 

Vanessa Catalana, presidenta de TEA Garrotxa

“Agrair a la UE Olot, UE Figueres i TEA Empordà per arrencar aquesta iniciativa l’any passat com un torneig social per recaptar diners per les persones amb TEA”.

“És important per poder donar continuïtat a les activitats que estem fent i donar serveis als nostres tres grans pilars; activitats extraescolars, el grup de joves i el suport a les famílies. Podem fer activitats accessibles per a tots”

Ramon Serra, president de TEA Alt Empordà

“Molt orgullosos de participar en aquest projecte amb una entitat germana com el TEA Garrotxa i dues grans entitats esportives com la UE Olot i la UE Figueres”

“El nostre dia a dia no és fàcil, però tenir projectes com aquests fa que aixequem el cap i puguem tirar endavant. Aquest any fem el nostre cinquè aniversari i tenim un munt de projectes per ajudar a les persones que tenen autisme i a les seves famílies”

“El Figueres i l’Olot són dos clubs molt importants a la província de Girona i que fan una cosa molt més important i dona més valor que jugar la Champions, que és transformar la vida de la gent del territori, deixar petjada social a l’entorn”. 

Nuri Fité, vicepresidenta àrea social UE Olot

“Ja sabeu que l’Olot té un projecte social que va més enllà del futbol i que té com a finalitat que sigui una activitat inclusiva i solidària. Utilitzem aquest esport per tranformar la societat i sobretot la vida de les persones que tenim més a prop”.

“En aquestes iniciatives ens hi trobaran sempre i l’Olot serà un partner per desenvolupar un projecte d’aquestes característiques”

“Esteu tots convidats el dia 28, esperem que hi hagi una gran festa a l’Estadi, que estigui ple de gom a gom i puguem gaudir no només de futbol, sinó també de l’esperit d’inclusió i solidaritat”

Pep Berga, alcalde d’Olot

“Vull felicitar a les dues entitats esportives per ajuntar-se amb les dues entitats que treballen amb el TEA. Gràcies a aquestes associacions, l’autisme guanya visibilitat i ens ajuda a normalitzar-ho i acompanyar a les famílies que es troben en aquesta situació”

“Això no suma, això multiplica. Aquests equips també es donen a conèixer pels seus valors i de compromís en fer unes ciutats i unes comarques millors”

“Esperem que aquest esdeveniment sigui un èxit, són molts partits i és una oportunitat per participar-hi de qualsevol manera. Els beneficis ens ajudaran a desenvolupar la tasca del TEA durant els propers mesos”

Imma Muñoz, diputada de la Diputació de Girona

“Agraïts de tenir entitats com les que tenim arreu de la demarcació. Olot i Figueres s’han ajuntat per una bona causa, vetllen per donar més qualitat a aquests infants i adolescents”

“Tenim una cita important el dia 28 d’agost, és un dia molt important i hi serem presents”

ENTRADES ANTICIPADES (10€ preu únic): ueolot.com / Botiga Integra-UEO / Legends Sports Bar (Olot)

Unió Esportiva Olot » TORNEIG BENÈFIC TEA (ueolot.com)