S’imposa la lògica (Palamós CF 0-2 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot supera al Palamós CF en el penúltim test de pretemporada. Els olotins han perdonat diverses ocasions clares en la primera meitat i han trobat la inspiració a la represa. Albert Torras, a centrada de Pedro del Campo, ha situat el 0-1 i ja en temps afegit, el jove del filial Marc Comamala ha signat el segon amb una bona canonada. Porteria a zero i sensacions in crescendo el dia que estrenàvem la nova primera equipació per aquest curs. Dimecres, última cita amistosa amb el Torneig benèfic TEA abans de la sortida del proper diumenge a Paterna contra el Valencia Mestalla. 

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Cereza, Ivan Rodríguez, Cantarero, Gerard Mercader, Marc Lloret, Roger March, Oussama, Abdoul, Marc Mari, Hugo Campi i Marc Mora. També han jugat Sergio Garcia, Raúl Gómez, Marc Faja, Albert Garriga, Izan Grande, Adrià Antequera, Albert Torres, Oriol Palomino, Àlex Ortega, Jan Font, Iker Vázquez i Pol Sitjà.

UE OLOT: Ballesté, Barnils, Juvi, Ayala, Salvans, Marc Mas, Terma, Pedro (c), Gerard; Yaya Sidibé i Albert Torras. També han jugat Maynau, David López, Forés, Chema Morena, Gonpi, Puigbert, Farrés i Comamala. 

Gols: 0-1, Albert Torras (59′), 0-2, Marc Comamala (89′).

Àrbitre: Àngel Berjaga Ruz. Ha amonestat amb TG a Roger March i Marc Mari (Palamós) i a Uri Ayala i Guillem Farrés (UEO).

Incidències: partit amistós de pretemporada disputat a l’Estadi Municipal Palamós-Costa Brava amb la presència d’uns 500 espectadors.