Remant fins al final (UE OLOT 2-2 CF Peralada)

La Unió Esportiva Olot s’emporta el 55è Torneig de l’Estany després d’aixecar un 0-2 desfavorable i imposar-se des de la tanda de penals. Dani Gómez, amb un gran llançament de falta, i Khalid, aprofitant una errada defensiva, van posar en avantatge als xampanyers just iniciar la represa. Amb els canvis, l’Olot va reaccionar i Uri Ayala va tornar a marcar amb un cop de cap incontestable a la sortida d’un córner. Alan Baró, ja en temps afegit, es va marcar en pròpia i el duel es va decidir des dels onze metres. Jan Danés, que ja havia aturat un penal a Khalid a la primera part, va ser protagonista amb una altra intervenció decisiva. A destacar, també, el debut del central del filial Nil Plana. Aquest diumenge, penúltim amistós al camp del Palamós CF (18.30h).

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Jan Danés, Barnils, Juvi, David López, Marc Mas, Terma, Pedro (c), Gerard, Forés, Yaya i Gonpi. També van jugar Maynau, Ayala, Salvans, Nil Plana, Chema Moreno, Torras, Farrés, Cortés i Puigbert.

CF Peralada: Lluc Ferrer, Falgueras, Alan Baró, Lungu, Adri Ramírez, Llorenç, Aleix Grabulosa, Khalid, Arnau Teixidor, Dani Gómez i Mejía. També van jugar Varese, Villén, Macau, Bamta, Blay, Amoedo, Caixás, Marc Rodríguez i Costejà.

Gols: 0-1, Dani Gómez (53′), 0-2, Khalid (56′), 1-2, Ayala (75′), 2-2, Alan en pròpia (90′).

Àrbitre: Martí Davesa Pérez. Va amonestar amb TG a Uri Ayala, David López i Maynau (UEO) i a Mejía i Falgueras (Peralada)

Incidències: partit corresponent a la final de la 55a edició del Torneig de l’Estany amb la presència d’un miler d’espectadors a l’Estadi Miquel Coromina i Moretó de Banyoles.