Óscar Gonpi (Barbastro), nou jugador de la UE Olot

L’extrem dret maresmenc, de 23 anys, es converteix en la desena incorporació de la Unió Esportiva Olot per aquesta temporada. Gonpi, amb experiència a la categoria en clubs com Cerdanyola i Barbastro, destaca per la seva verticalitat, desequilibri i treball. Va anotar quatre gols el curs passat amb el conjunt aragonès i ara ampliarà el ventall d’opcions ofensives per a Pedro Dólera.

Óscar Gonzalez Piera (11-07-2001, El Masnou), més conegut futbolísticament com a Gonpi, es va formar en clubs com Europa, Bellvitge, Sant Gabriel, Grama i Atlètic Masnou abans de fer el salt com a amateur al CE Mataró de Primera Catalana. Tot seguit va firmar per la UE Vilassar de Mar a Tercera RFEF, equip amb el qual ja va jugar contra l’Olot a l’Estadi Municipal el curs 2021-22. Molta participació (26 partits) i el salt a Segona Federació a les files del Cerdanyola FC. A Fontetes va disputar-hi 20 partits i va marcar un gol abans de fer les maletes cap a la UD Barbastro, al grup 2 de Segona RFEF, on enguany ha jugat 29 partits i ha marcat 4 gols, sent protagonista també en la Copa del Rei en eliminatòries contra la Ponferradina, Almeria i el FC Barcelona.

Pel que fa al seu perfil tècnic, es tracta d’un extrem dret molt elèctric amb bon 1×1 i desequilibri. Destaca per la seva verticalitat i per encarar constantment als defenses rivals. Sense pilota té voluntat de pressió i sacrifici col·lectiu, ve de fer una bona temporada a nivell golejador i sent un jugador important a la categoria. Benvingut al club, Óscar! Aquest ha de ser el nostre any!

Declaracions d’Óscar Gonpi

“Estic molt il·lusionat i agraït per l’oportunitat de formar part d’un club amb tanta història com l’Olot. És un orgull vestir aquesta samarreta i vinc amb moltes ganes de donar el millor de mi per ajudar a aconseguir els objectius d’aquesta temporada”

“Veig un projecte molt ambiciós i ben estructurat. La Segona RFEF és una categoria molt competitiva, però crec que és un club amb unes condicions molt bones per treure el màxim rendiment, ja que tenim un equip molt potent i un cos tècnic preparat per afrontar el repte. Tinc molta confiança que, amb treball i dedicació, podem fer una gran temporada i complir les expectatives”

“Puc aportar la meva velocitat i habilitat per desbordar per banda, generant opcions ofensives i creant ocasions de gol. A més, em considero un jugador d’equip, sempre disposat a treballar, tant en atac com en defensa. També intento sumar molt al vestidor, contribuint a mantenir un bon ambient i un grup unit, que és fonamental per aconseguir els objectius”