Presentada la segona edició del Torneig TEA (28 d’agost)

Aquest dilluns al migdia s’ha presentat davant dels mitjans de comunicació la segona edició del Torneig TEA, cita benèfica entre diverses seccions de la Unió Esportiva Olot i la Unió Esportiva Figueres. Es farà el dimecres 28 d’agost a la tarda a l’Estadi Municipal d’Olot i tots els beneficis aniran destinats a TEA Garrotxa, entitat amb qui tenim conveni de col·laboració des de fa uns quants anys. El preu és de 10€ i les entrades ja es poden comprar al nostre web, Botiga Integra-UEO i Legends Sports Bar. 

Vanessa Catalana, presidenta de TEA Garrotxa

“Agrair a la UE Olot, UE Figueres i TEA Empordà per arrencar aquesta iniciativa l’any passat com un torneig social per recaptar diners per les persones amb TEA”.

“És important per poder donar continuïtat a les activitats que estem fent i donar serveis als nostres tres grans pilars; activitats extraescolars, el grup de joves i el suport a les famílies. Podem fer activitats accessibles per a tots”

Ramon Serra, president de TEA Alt Empordà

“Molt orgullosos de participar en aquest projecte amb una entitat germana com el TEA Garrotxa i dues grans entitats esportives com la UE Olot i la UE Figueres”

“El nostre dia a dia no és fàcil, però tenir projectes com aquests fa que aixequem el cap i puguem tirar endavant. Aquest any fem el nostre cinquè aniversari i tenim un munt de projectes per ajudar a les persones que tenen autisme i a les seves famílies”

“El Figueres i l’Olot són dos clubs molt importants a la província de Girona i que fan una cosa molt més important i dona més valor que jugar la Champions, que és transformar la vida de la gent del territori, deixar petjada social a l’entorn”. 

Nuri Fité, vicepresidenta àrea social UE Olot

“Ja sabeu que l’Olot té un projecte social que va més enllà del futbol i que té com a finalitat que sigui una activitat inclusiva i solidària. Utilitzem aquest esport per tranformar la societat i sobretot la vida de les persones que tenim més a prop”.

“En aquestes iniciatives ens hi trobaran sempre i l’Olot serà un partner per desenvolupar un projecte d’aquestes característiques”

“Esteu tots convidats el dia 28, esperem que hi hagi una gran festa a l’Estadi, que estigui ple de gom a gom i puguem gaudir no només de futbol, sinó també de l’esperit d’inclusió i solidaritat”

Pep Berga, alcalde d’Olot

“Vull felicitar a les dues entitats esportives per ajuntar-se amb les dues entitats que treballen amb el TEA. Gràcies a aquestes associacions, l’autisme guanya visibilitat i ens ajuda a normalitzar-ho i acompanyar a les famílies que es troben en aquesta situació”

“Això no suma, això multiplica. Aquests equips també es donen a conèixer pels seus valors i de compromís en fer unes ciutats i unes comarques millors”

“Esperem que aquest esdeveniment sigui un èxit, són molts partits i és una oportunitat per participar-hi de qualsevol manera. Els beneficis ens ajudaran a desenvolupar la tasca del TEA durant els propers mesos”

Imma Muñoz, diputada de la Diputació de Girona

“Agraïts de tenir entitats com les que tenim arreu de la demarcació. Olot i Figueres s’han ajuntat per una bona causa, vetllen per donar més qualitat a aquests infants i adolescents”

“Tenim una cita important el dia 28 d’agost, és un dia molt important i hi serem presents”

ENTRADES ANTICIPADES (10€ preu únic): ueolot.com / Botiga Integra-UEO / Legends Sports Bar (Olot)

Unió Esportiva Olot » TORNEIG BENÈFIC TEA (ueolot.com)