Derrota al Nou Miramar (FC L’Escala 4-2 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot encaixa una derrota clara en el sisè test de preparació. Mala primera meitat dels de Pedro Dólera, superats per un FC L’Escala molt efectiu i inspirat en els últims metres. La imatge va canviar a la represa amb gol de Martí Puigbert i més control i arribades. En una acció desafortunada, Yaya es va marcar el quart en pròpia i Maynau, un dels destacats, va retallar diferències en temps afegit. Propera parada de la pretemporada, Vilafranca. 

Primera meitat a remolc per culpa d’un gol matiner de Martí Alonso, que va saber aprofitar una relliscada de Robert Costa per definit creuat davant de Jan Danés (2′). A la mitja hora, Cabral va ampliar diferències (30′) i abans del descans, Marc Padilla finalitzava una gran acció col·lectiva que el FC L’Escala va iniciar des del seu porter (44′). L’Olot va reaccionar a la represa i va mostrar una altra cara. Amb un equip pràcticament nou, els olotins van dominar la situació i van retallar distàncies. Jugada de Maynau per banda esquerra, passada de la mort i definició rasa del juvenil Martí Puigbert (48′). El mateix Maynau va tenir un pal poc després per situar l’Olot de ple en el partit. També dos fores de joc en situació força rigorosa que haurien pogut canviar el guió. I després, la mala fortuna en una passada enrera de Yaya Sidibé per a Pol Ballesté, que rellisca i no pot evitar l’autogol (77′). La UEO va seguir insistint fins al final i Maynau va trobar el premi en una bona rematada de cap que va superar per dalt el porter local (92′).

Moltes coses a millorar, especialment a la primera meitat, davant del conjunt de Raúl Paje, un dels gironins que de ben segur donarà guerra a la part alta de Tercera Federació. La propera cita serà dissabte vinent amb un triangular a Vilafranca entre el conjunt local, el FC Barcelona juvenil i la UE Olot. Seguim treballant, seguim avançant!

FITXA TÈCNICA

FC L’Escala: Morilla, Cabral, Juan Carlos, Marc Gelmà, Martí Alonso, Josu (c), Bilial, Biel Borra, Mballow, Montoya i Adri Méndez. També van jugar Marc Padilla, Marwane (ps), Marc Pouget, Gerard Pouget, Xevi Germán, Madou, Lamarca i Dyron.

UE OLOT: Jan Danés, Barnils (c), Ayala, David López, Terma, Forés, Uri González, Chema, Torras, Robert i Cortés. També van jugar Pol Ballesté (ps), Yaya, Maynau, Juvi, Salvans, Marc Mas, Pedro, Gerard, Puigbert i Manzao.

Gols: 1-0, Martí Alonso (2′), 2-0, Cabral (30′), 3-0, Marc Padilla (44′), 3-1, Martí Puigbert (48′), 4-1, Yaya en pròpia (77′), 4-2, Maynau (92′).

Àrbitre: Àngel Berjaga Ruz. Va amonestar amb TG a Martí Alonso i Adri Méndez (Escala) i també a Uri González.

Incidències: partit amistós disputat al Municipal Nou Miramar de l’Escala amb la presència d’uns 400 espectadors.