Plantant cara (FC Barcelona 1-0 UE OLOT)

En un partit amistós disputat a porta tancada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, la Unió Esportiva Olot ha caigut per la mínima davant del primer equip del FC Barcelona. Ha estat l’estrena de l’alemany Hansi Flick a la banqueta blaugrana, un partit que s’ha decidit amb un gol de Pablo Torre just començar la represa. Pedro Dólera ha repartit minuts per a tothom, també per juvenils i joves del filial, en una UEO seriosa, competitiva i que ha estat a l’alçada en tot moment. Propera parada, dimarts als Històrics!

Alineació UE OLOT: Ballesté, Yaya, Robert, Ayala, Gerard, Uri González, Pau Salvans, Torras, Chema, Terma i Forés. També han jugat Jan Danés (ps), Juvi, Barnils, Maynau, Marcillo, Pedro del Campo, Comamala, Farrés, Cortés, Marc Mas, Ibra, David López i Martí Puigbert.

Gols: Pablo Torre (47′).

Àrbitre: David López Jiménez.

Incidències: segon partit de pretemporada disputat a porta tancada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí. Els jugadors de l’Olot han sortit amb les ulleres del projecte “Realitat Millorada” de la Fundació Albert Bosch que lluita per combatre el càncer infantil.