Month

juliol 2024

La pretemporada 24-25, fil per randa!

La Unió Esportiva Olot ja ha definit els partits de pretemporada d'aquest estiu abans d'iniciar la lliga de Segona RFEF. Arrencarà amb un plat fort a l'Estadi contra el Girona FC i s'estrenarà al Torneig Històrics del Guinardó davant de la UE Tona i la UA Horta en la primera fase. També participarà, un any més, al clàssic Torneig de l'Estany a Banyoles i s'enfrontarà a rivals de proximitat com el FC L'Escala i el Palamós CF. Hi haurà temps per una escapada al Penedès amb triangular contra el FC Vilafranca i el Barça Atlètic abans d'una cita solidària, el segon Torneig TEA contra la UE Figueres, aquest cop a Olot i amb tota la recaptació per al TEA Garrotxa.

Francesc Cabrera “Patet” és el nou entrenador de porters

Francesc Cabrera Vidal, conegut en el món del futbol com a "Patet", serà el nou entrenador de porters del primer equip de la Unió Esportiva Olot. Substitueix a Jordi Fernández, té 29 anys i és nascut a Girona. Com a jugador va passar pel futbol base de clubs com Girona FC i FC Andorra. Com a entrenador de porters ha estat al futbol formatiu de la UE Llagostera i també al seu filial de Primera Catalana. Les últimes temporades s'ha encarregat de la coordinació de porters de la base a la UE Quart. Benvingut, Patet! Junts cap a nous reptes!

David Bigas tanca la seva etapa a l’Olot

El lateral peraladenc es desvincula de la Unió Esportiva Olot després de sis temporades en dues etapes. Malgrat que el desig del club era apostar per la seva continuïtat, motius personals han propiciat la rescissió de mutu acord del seu contracte. S'acomiada un jugador emblemàtic molt estimat al vestidor i també per l'afició. David Bigas, l'home dels tres ascensos i 161 partits defensant els nostres colors. Futbolista d'equip que ha donat un rendiment fiable i regular per la banda esquerra i que, tot i la competència, sempre s'ha acabat guanyant el lloc. Gràcies per tot, Bigas! Has deixat petjada i sempre seràs un dels nostres!

El tossenc Joan Maynau renova per un any més

El lateral de Tossa allarga el seu vincle amb la Unió Esportiva Olot i complirà la segona temporada consecutiva al club. Maynau, de 28 anys, va jugar 33 partits i va marcar 3 gols el curs passat a Tercera Federació. Ens assegurem un curs més de profunditat, potència i bones centrades pel carril esquerre, complementat amb el perfil més defensiu de Gerard de Marco. Hores d'ara ja tenim 19 futbolistes confirmats a la plantilla, que tornarà a la feina el proper 10 de juliol. Ben renovat, Joan! Cavalquem junts!

Jordi Cuixart farà el servei d’honor de l’Olot-Girona

L'empresari i activista català rebrà un reconeixement a l'Estadi Municipal d'Olot just abans de l'amistós entre UE Olot i Girona FC del dimecres 17 de juliol a les 19h. Aquest és un homenatge a un líder social que va tenir una cadira groga tres anys esperant-lo a la llotja de l'Estadi. Serà un dia per celebrar el seu suport a un projecte que té una filosofia, uns valors i un posicionament en favor del talent esportiu català. També per posar de relleu el valor social que rebem amb el suport d'un gran lluitador, que també fou president d'Òmnium Cultural, amb qui la UEO té conveni de col·laboració en la ferma defensa de la llengua i la cultura del país. 

Tret de sortida del curs 2024-25 al Casal Marià d’Olot

Presentació de la nova temporada 2024-25 i de la Campanya de Socis davant d'un centenar de persones al Casal Marià de la ciutat d'Olot. La nova directiva de marquèting, Magalí Rius, ha explicat els avantatges del carnet amb les empreses que hi col·laboren, Geckoil, Bon Preu-Esclat i Bassols Energia. Tot seguit, el president Joan Agustí ha defensat el posicionament valent del club i ha refermat l'activitat social d'aquest projecte de proximitat. Per acabar, el vicepresident esportiu Dionís Cros ha desgranat les noves plantilles del primer equip i del filial, el CF Sant Jaume-Olot B. 

Yaya Sidibé (CE Manresa), nou lateral de la UE Olot

La novena incorporació de la Unió Esportiva Olot es diu Yaya Sidibé i arriba des del CE Manresa. Lateral dret saltenc d'origen malià que té 27 anys i ja va estar a les ordres de Pedro Dólera a l'AE Prat. Uns quants cursos d'experiència a Segona RFEF per a un futbolista ràpid, atlètic i amb bon joc aeri que ajudarà a augmentar les prestacions defensives del conjunt olotí. 

Jan Danés (Girona B), nou porter de la UE Olot

Ja hi ha competència a la porteria per a Pol Ballesté. La Unió Esportiva Olot es reforça amb Jan Danés, porter gironí de 19 anys que fa el salt a Segona Federació després d'una llarga etapa al futbol formatiu del Girona FC. Porter molt complert i de bona presència física que ha d'aportar frescor, energia i joventut a la plantilla del primer equip.

Presentada la Campanya de Socis 24-25 davant dels mitjans

Aquest dimarts al migdia s'ha fet la roda de premsa de presentació de la Campanya de Socis 2024-25 davant dels mitjans de comunicació. Sota l'eslògan "Tornem Amb Tu", el president Joan Agustí ha desgranat els eixos de la campanya, que passen per rejovenir la massa social, consolidar el projecte a Segona Federació i seguir defensant que un altre futbol és possible. A més, comptem amb tres promocions d'empreses com Bon Preu-Esclat, Bassols Energia i Geckoil que fan que el carnet surti pràcticament gratuït.