Day

juny 19, 2024

Els campions de la Fundació UE Olot, rebuts a l’Ajuntament amb tots els honors

Aquest dimecres s'ha fet a l'Ajuntament d'Olot la recepció per als dos equips federats de la Fundació UE Olot que han quedat campions de les seves respectives lligues. Estem parlant del Sub12-B de Primera Divisió, dirigit per Ivan Pagès i Marc Pagès, i el Sub11-A de Preferent, dirigit per Toni Coma i Edu Coromina. Un acte institucional però ben especial per als joves olotins, que han obsequi abans dels parlaments, fotografies de rigor, signatures al llibre d'honor i sortida al balcó del consistori municipal.

Temporada triomfant a la Fundació UE Olot

Dos equips federats de la Fundació UE Olot han quedat campions de lliga durant aquest curs 23-24. Han estat el Sub12-B de Marc Pagès i Ivan Pagès, a la categoria de Primera Divisió (grup 9) i el Sub11-A de Toni Coma i Edu Coromina, a la categoria de Preferent (grup 5). Els dos ho han fet amb uns números brillants i imposant-se amb autoritat en les seves competicions. També cal destacar la permanència del Juvenil A a Lliga Nacional i diversos subcampions com els del Juvenil B, el Cadet B, el Sub10-A, el Benjamí Femení i els dos Benjamins del futbol social. 

Guillem Terma, fidelitat per partida doble

El migcampista olotí, format al planter des dels seus inicis, renova per dues temporades amb la Unió Esportiva Olot. Incansable, valent i compromès, Terma disputarà la seva quarta campanya al primer equip, en el qual ja ha viscut dos ascensos i ha disputat 76 partits entre Tercera i Segona B amb només 20 anys d'edat. Ets el nostre petit gran tresor, Guillem! Marca de la casa i exemple per a les noves generacions!