Day

juny 2, 2023

Visita de la UE Olot al centre penitenciari Puig de les Basses

Aquest divendres al matí hem fet una visita al centre penitenciari Puig de les Basses de Figueres. Jugadors del primer equip de la Unió Esportiva Olot han disputat un partit amistós contra els interns. Una activitat en col·laboració amb la Fundació Cepaim i en especial amb el nostre coordinador de futbol social, en Zaka Jaaidi. Tenim un projecte social que representa el cent per cent de la societat i que s'acosta als col·lectius més vulnerables i en risc d'exclusió. Moltes gràcies per l'acollida!

Aimar Moratalla tanca etapa a la UE Olot

El defensa vallesà, de 36 anys, tampoc formarà part de la plantilla de la Unió Esportiva Olot en el curs vinent i s'afegeix a Xumetra i Forgas com a baixes confirmades. Procedent de la UE Costa Brava, Moratalla ha militat durant una campanya i mitja a la Garrotxa amb l'ascens a Segona RFEF i 32 partits disputats. Ha estat un honor comptar amb la teva polivalència i competitivitat al servei del grup. Molta sort en els nous camins, Aimar! 

Prova pilota del conte del català amb Òmnium Garrotxa

Aquest dijous a la tarda vam realitzar una prova pilota del conte que des de la Unió Esportiva Olot hem elaborat juntament amb Òmnium Garrotxa. Vam explicar el conte de la pilota per conscienciar l'ús de la llengua catalana en l'àmbit escolar amb els alumnes de segon de Primària de l'Escola El Morrot d'Olot. Ens van acompanyar els jugadors del primer equip masculí i femení Èric Callís i Laia Puig, a més de representants d'Òmnium Garrotxa. Una gran experiència que de ben segur repetirem la temporada vinent. Comparteix el català!